Realisatie

Nadat duidelijk is geworden welke maatregelen u neemt, beslist u eerst wat u zelf wilt doen en welke werkzaamheden u uitbesteedt. Bij maatregelen die u zelf oppakt geven we aan waar u op moet letten, zowel bij de uitvoering als bij het kiezen van de materialen.

Wilt u de uitvoering liever door iemand anders laten doen, dan helpen wij u met het vinden van geschikte leveranciers. We beschrijven wat er gedaan moet worden en vragen offertes op. Vaak zal dit bij bedrijven uit de regio zijn, omdat wij bij voorkeur werken met de vakmensen “uit de buurt”. Natuurlijk nemen we de leverancier van uw voorkeur ook mee. De offertes, die de leveranciers leveren, beoordelen wij kritisch en vergelijken we met elkaar. De bevindingen bespreken we met u. Welke leverancier u kiest voor de realisatie beslist u uiteraard zelf en ook het aangaan van het contract gaat rechtstreeks tussen u en de leverancier van uw keuze.

Als u dat wenst kijken we ook mee naar de uitvoering.

Wij bieden u graag een stuk ontzorging bij het verduurzamen, zodat u uw tijd en aandacht aan andere zaken kunt besteden. De hoeveelheid tijd die wij hieraan besteden is afhankelijk van de maatregel(en) die u laat uitvoeren.

Wij zullen altijd vooraf duidelijkheid geven over de kosten die wij hiervoor in rekening brengen.

Het verduurzamen vraagt een slimme aanpak, waarbij de maatregelen in een keer goed worden gedaan.

energietransitie2030 begeleidt de uitvoering