Wie wij zijn

We willen allemaal een leefbare aarde en minder CO2 uitstoot. Voor onszelf en voor de generaties na ons. Dat betekent dat onze huizen minder energie moeten gaan gebruiken. En dat de energie, die nog nodig blijft, ook echt schone energie moet zijn.

Met Energietransitie2030 maken wij bestaande woningen energiezuinig en aardgasvrij. Elke woning is anders en elke bewoner heeft andere behoeften. Wij luisteren naar wat u beweegt en wat uw wensen en mogelijkheden zijn. Wij maken een op maat gemaakt plan, dat bij u en uw woning past. Een plan met heldere stappen, waarmee u, geheel op uw manier, ook uw huis energiezuiniger en aardgasvrij kunt maken.

Wilt u alleen een energielabel? Ook daarvoor kunt bij ons terecht. Wij zijn gecertificeerd energieprestatie adviseurs EP-W, voor woningen, en EP-U, voor bedrijven. Wij zijn onafhankelijk, reageren snel en werken met plezier aan het verduurzamen van woningen en kantoren. Ons werkgebied is met name Woerden en omstreken.

Mieke Lendfers

Mieke was als kind al nieuwsgierig naar de manier waarop huizen worden gebouwd. Een bouwplaats, waar dit te zien is, heeft altijd haar interesse. Na wat omzwervingen is ze sinds een aantal jaren energieadviseur. Haar passie is om het de klant gemakkelijker te maken om de woning energiezuinig te maken. De wensen van de klant zijn voor haar erg belangrijk en het presenteren van een overzichtelijke en praktische aanpak. Zij is enthousiast als de klant daadwerkelijk stappen zet en geeft dan ook graag, indien gewenst, ondersteuning bij de uitvoering daarvan.

 

Alex Koopman

Alex heeft als energieadviseur jarenlange ervaring met het verduurzamen van woningen. Hij is gecertificeerd Energie Prestatie consultant en mag energie labels toekennen aan woningen en bedrijven. Met deze kennis is hij ook in staat om te beoordelen of een woning of een bedrijf van het aardgas af kan en wat er mogelijk nog moet gebeuren om deze stap te kunnen maken. Hij helpt u graag verder met het verduurzamen van uw woning of bedrijfsgebouw.